Disgrace: Part II

Hello. Haritu aku promised nak sambung kepada part 2 cerita tentang buka aib pembunuh ni.
Sorry it took a while sebab I have been busy, tapi yeah, I hope you guys enjoy this post as much as I do.
Aku dah received permission untuk post exclusive thread dari Asrul Muzaffar @Asrulmm from Twitter, jadi here it is.

Read more

Racism

I don’t know why dorang kata iklan Watsons tu racist, tapi aku agree on certain point such as memang tak patut nak kata yang kulit gelap/hitam tu hodoh.

So baru-baru ni ada kes viral mengenai Watsons Malaysia yang dorang buat iklan Lagenda Cun Raya 2017

Read more