Deep Web: Closed Shell Operating System

Hello guys, aku dah promise nak post pasal 666, tapi masalahnya sekarang ni pukul 4:41pm and kau orang pun tahu aku ni penakut sikit dekat audio-gore, hence aku tak berani nak buat post tu sekarang. Haha tunggu pagi sikit! (plus aku sorang kat rumah ni) So post kali ni bertajuk Deep Web: Closed Shell Operating System (CLOS). Bagi yang dah baca tentang Deep Web: All About It mesti dah faham yang macam mana the close representation of deep web tu.

So kali ni kita akan dive deeper ke Zion (as you noticed, gambar featured yang aku letak untuk post ni aku ambik dari Matrix Reloaded: Zion). In addition to that, sekali lagi aku ingatkan post aku mungkin betul, mungkin salah sebab aku tulis semua ni dari point of view aku, which macam mana aku faham ianya, so high chance yang aku misunderstood all of these things, tapi that’s what make it fun, right? It’s all learning!

Deep Web: What is Zion?

Deep web, and going even deeper, and before kita go deeper, kita fahami dulu apa maksud Zion. Dalam cerita Matrix ni, Zion ni ialah the last human city on the planet Earth dalam cerita The Matrix tu. Apa correlation Zion dengan Deep Web: CLOS ni? Everything is related, or may not be related!

Zion ni dalam pemahaman aku, dia macam satu term untuk sanctuary untuk hackers alike. So, aku kalau boleh nak explain all those things about Matrix from the start tapi this post is not about it (later aku buat review movie Matrix), jadi kita focus on Zion je. Furthermore, apa maksud sanctuary ni? Dia macam satu tempat perlindungan, or lebih kepada protected space, therefore Zion. Siapa inhabitants dia? Obviously hackers, IT savvy and Cybersec alike.

So CLOS ni, or dalam term layman to deep web ni, ialah Mariana’s Web. Kenapa Mariana? (bukan Marina sardin tu), aku dah explain dari mana dia dapat nama, boleh baca post tentang Deep World. So, untuk those tech savvy with high IT capability tu, diaoranglah yang tahu how to access CLOS. Certain orang refer Mariana’s Web ni macam Atlantis of Internet la, haha. Cuba baca sikit info kat bawah.

Explanation:

In my honest opinion, ni lah infographic paling tepat tentang “layer-layer” deep web yang disajikan. Apa reason nama dia deep, then? Because it is unaccessible in under normal condition. Jadi Shadowmaster’s punya Web Hierarchy Primer ni aku rasa paling jelas explaining macam mana yang aku faham tentang deep web, sebab tu I stand corrected in my first post cakap tentang (if you still remember) “Theoretically semua deep web adalah dark web, tapi tak semua dark web adalah deep web.”

Macam aku cakap juga, ada je dark web yang tak deep pun, cuma kita don’t know how to search for it. Tapi in my own understanding, when it is something related to dark ni, it is not something that we are supposed to play around with. Semalam aku dapat mention dari seseorang di Twitter, dia tanya aku tengah buat apa kat deep web (at that time I was surfing the deep web), aku cakap aku tengah tengok video orang mandikan kucing, bersihkan kucing kat deep web, so dia terkejut la and dia was assuming yang aku tengah tengok video kucing kene seksa or something like that.

So, correlation dalam post aku ni nak cakap yang, tak semua unlisted video ni kejam-kejam, bab pembunuhan sahaja ke, seksaan sahaja ke. It is just that benda tu unlisted. And ada reason for it being unlisted. Sole reason sebab video tu dipost bukan untuk public viewing (hak owner video la), therefore that’s what make it dark imho. Btw aku dapat gambar atas ni dari yuki.la (cuba usha).

Darknet vs Darkweb!

Anyway, ada sedikit confusion related dengan Darknet vs Darkweb. Darknet ni ialah satu macam overlay network of IIP/I2P (Invisible Internet Project), and inilah yang aku cakap dulu dengan engkorang dalam post Deep Web aku tu, it’s a peer-to-peer (or friend-to-friend) tapi aku sendiri malas nak figure out configuration dia, jadi aku nak clear up the confusion je, because Darkweb is a website, and it’s dark for whatever reason, Darknet is a network, but it’s dark for whatever reason, got it?

Listed Active Darknet

Ni aku amik resource dari Wiki. So boleh try figure it out and then tell me how to, aku malas nak try sendiri. Huhuhu.

  1. Decentralized network 42
  2. Freenet > opennet
  3. GNUnet
  4. I2P > eepsite
  5. OneSwarm
  6. RetroShare
  7. Riffle
  8. Tor
  9. Tribler
  10. Zeronet

So without further ado, jom kita baca on how to try to get to Zion!

Getting to Zion

So aku ada terbaca infographic trolling tentang deep web tu, pasal kau kena solve Polymeric Falchighol Derivation, which aku refuse to believe since ayat dia tu dah confirmed yang dia trolling. “The day you reach here, is the day that OP is no longer a faggot.” In other word, dia ni still a faggot since nobody actually went to the nonexistent level 5 Mariana’s Web.

Ni dia punya explanation bagi yang terlepas:

Anyway, ni ada infographic pasal quantum computers, which datang dengan caption “only God can count that fast”. Truthfully maybe ni lah reason orang cakap things such as the deep web is flooded with virus of God knows what, jadi solving algorithm needed was never easier – jadi they need something better, something faster.

So, aku ada buat sedikit research on getting to Zion, and ni adalah sedikit info tentang Zion. Zion ni domain dia pakai .clos and .loky domain, and nak access dia via different OS.. To be honest tak ramai yang really pernah access kat closed shell system ni kongsi guide on how to getting there, but I manage to get my hand on it. So, let’s proceed.

Reminder: Aku tak responsible for anything, since aku dah cakap yang aku tak pernah try this method, so uncertainty tu lies everywhere. Read it for your own entertainment, knowledge or anything you want it to be.

First thing first, you guys kena ada Linux OS derivative called UBuntu. Dekat Ubuntu, download Freenet dengan ChaosVPN (or any VPN yang ada). So, korang lepastu boleh try access these links here, and welcome to Zion! (Do send me screenshots kalau sesiapa berjaya buat, eh?)

Video: Choose the Victim Online: ydbcnqhopqmeltucyeik3.clos/

Marketplace Jualan Manusia & Organ:
1 .g5h6j8t66t4jhbn9iksh6.clos/
2. tdiqndytaeh19iyt56gb3.clos/

Classified Information: duanjfheyu5clq9ia7yt6.clos/

Everlast Project: jquydhr7nqb59j16jh6d0.clos/

Dark Warrior Project: duehgje76nd543dk0987h.clos

Baphomet & Habierto Cult: lqkcindg61o95g67a54f3.clos/

Crystalline Power Metrics: ajtqnc65ldo91jh7dgq62.clos/

Broder Engine Plans: kcjend84dli8y6qt178gq.clos/

Death Coil Tesla: pqociudthqi856dn72ksu.clos/

Discussion about God & Baphomet: doqj64ndhsjkeipa9187z.clos

Act 13 (the 13 Largest Illuminati Families): doqj64ndhsjkeipa9187z.clos/

5th Dimension: pw.k45s9vcx03f5eq2vsa2v5.clos/

Artificial Intelligence, Superinteligence: idsjqkcneysjf81h39o36.clos/

The Development of Aids in Lab: audjendjgksl76dns387c.clos/

Hidden Prophecy: vqbnut45cvbahgp528bz2.clos/

Nibiru Turns the Sky Red: twhsdiuy5cvbzushjsdf4.clos/

The Invention Of Religions for Human Control: vqbnut45cvbahgp528bz2.clos/

Hati aku kuat mengatakan yang Mariana’s Web ni wujud, tapi kebanyakan capable hackers semua kena cekup untuk discover the Zion and protect it, tapi macam biasalah, mesti ada yang leak. For example, the Act 13. Dari mana info tentang Illuminati Family tu datang? Takkan depa sendiri pergi bukak cerita “wei organisasi aku ada 13 family besar tau, aku salah satu family tu!”, mesti ada somebody yang korek this info. Tapi kalau dorang ada power of controlling the whole internet, mesti dorang dah erase everything dah, kan?

In another sense, they can’t! Sebab there’s a whole of nothingness out there dorang nak delete, which all those information waiting to be cracked and dicari-gali macam mana archeologists carik physical evidence, mereka ni carik digital evidence.

Conclusion

In conclusion, cuba korang search title domain .clos yang ada ni. Since cerita-cerita yang dalam title tu ada high possibility wujud! Anyhow, aku still holding on to my promise nak buat post pasal 666, and aku terfikir tentang CICADA3301. Siapa tahu pasal CICADA3301? Hehe. Do leave me a comment, let me know what you think of this. Thank you @Creepyposta for the exposure!

 

Share your thoughts!

comments