Darkweb: Different Type of Messed Up People Out There!

Ni adalah entry post tentang Darkweb, dan kali ni aku nak cerita lebih kepada ‘stories’ yang looming around Deepweb ni, lebih kepada the experience. The experience of what? Dari people macam aku, dari orang yang selalu mingle with the unknown and how it affect a little bit of their life. Dalam post sebelum ni, aku ada cerita pasal “Apa benda paling teruk kau boleh fikir? Ada kat deepweb.”, so kali ni aku nak bring kepada korang benda-benda tu.

Bagi yang belum baca post deep web aku, boleh baca kat sini.





AMARAN KERAS:
Everything beyond this line, content adalah jenis ‘dark’ dan maybe bagi yang berjiwa suci, ataupun kau berumur under 18, or tak boleh accept twisted stories, mindf*cked punya gambar, takut/paranoid dengan cerita-cerita yang senseless, aku suggest korang berundur.. bacalah post aku yang lain yang lagi ceria sikit. Bagi yang nak proceed, baca at your own will.





Selamat datang bagi yang first time visit, and welcome back kepada yang pernah lepak sini, aku terharu yang korang berminat with this kind of stories. Aku tahu yang netizen like to play with fire, so aku bawak the fire right to you. I hope you guys feel the same vibe like I do.

Pernah tak engkorang imagine, apa jenis punya SICK TWISTED kind of human being wujud kat dunia ni? Kau tengok pedofilia (bagi yang tak tahu, pedophile ni orang yang minat kat budak-budak kecik secara intimately) pun dah CUKUP NASTY, tapi the worst thing is, pedophile ni benda yang kurang twisted sangat nak compare dekat jenis orang yang ada dekat deepweb sana tu. Aku cerita sikit eh pasal pedo ni?

PEDOPHILE

Yes, I am looking at you, pedophiliacs. So ni aku punya exposure pasal pedofilia ni (bukan pedoqpop tau!), pedofilia, pedophiliacs, child molester, samalah semuanya. Kau orang semua tahukan yang ISP (internet service provider) dekat whole wide world ni pantau diaorang punya clients? Yes, maksudnya diaorang boleh bukak korang punya browsing list tanpa much hassles. Diaorang ada everything on you depend on which internet provider kau pakai, and apa je kau tulis dekat social media.

So, golongan child molester ni (aku shortfrom jadi pedo/CM je la yeah?) perlukan somewhere yang diaorang boleh talk, discuss without kena kacau bila operasi banteras pedofilia ni, ISP trace dorang one by one and hunt them down macam anjing buruan. So makin lama, CM ni mostly indulge dalam deepweb, so they couldn’t be traced, and dorang boleh unleash dorang punya twisted sexual orientation tu.

Dulu aku pernah baca kat reddit, ada satu team ni hantar seorang ‘spy’ untuk masuk and mingle dengan those pedokaki. Diaorang rasakan macam dunia ni kejam sebab tak boleh terima sexual orientation dorang yang datang from God tu, jadi mamat spy ni, Abu (bukan nama sebenar) cerita pengalaman dia disana.

Dia kena stoop so low untuk gain diaorang punya trust, dia nak join community tu bukan senang. Dia sendiri kena ada ‘bahan’ (dibaca:CP) untuk dia trade dengan members2. Dia kena carik CP yang diaorang takde. Dorang ada wiki sendiri dalam deepweb tu.

Ni gambar Hard Candy dekat Hidden Wiki dalam deepweb. Click image tu untuk enlarge. Dia lebih kurang macam Pedo Basic 101, handy book untuk kau belajar macam mana nak trigger gspot budak2 la, haha. I CANNOT BRAIN THIS XD

 

 

So cerita si Abu ni aku ringkaskan, dia went too deep and dia learnt about the communities about Pedofilia ni. Pedophile ni terdiri dari dua jenis – Child Lover & Child Molester. Child lover ni consider yang dorang lagi bagus dari CM, sebab diaorang only make love to child, diaorang tak hurt kids. Tapi CM ni, diaorang try nak cari new way untuk rape, molest, those kids and lepas tu torture sekejam mana diaorang suka, jadi hamba sex or whatever.

Benda macam ni merisaukan aku tentang adik-adik aku doh, serious cakap rasa mindfucked gila dengan orang macam ni.

POZ COMMUNITY

Poz community dalam deepweb tu pulak, satu masyarakat majmuk berbilang kaum (ecey) yang aku cakap, memang PUKIMAK, SICK, AND TWISTED. Sorry I shouldn’t get too emotional. So back to the substory, POZ ni nama geng yang HIV Positive punya penghidap buat. Diaorang rasa dunia ni unfair sebab kenapa diaorang dipilih untuk terima AIDS, HIV+? Jadi pada mulanya, it started out yang dorang buat forum (boleh google link forum dorang, aku taknak link sini takut kene traceback) untuk kongsikan kesedihan yang diaorang rasa je.

Tapi when depression and anxiety took over, members POZ ni dengan twisted mind dorang decide nak make it LIT alittle bit. Why not kita infect orang lain jugak untuk kena nasib macam kita? Ni contoh yang diambil dari deepweb oleh orang lain.

I know maybe ada some yang akan kata fake. Aku pun tak boleh nak sahkan ni ori ke fake, tapi least that we know yang diaorang ada this kind of ideas. Ada kes yang aku looked up pasal AIDS kat luar negara ni, kau bayangkan bertapa depressed gila patient bila diaorang dapat tahu, diaorang met random stranger for ONS (one night stand) and then rupanya dapat tahu yang memang diaorang kene aniaya. Aku baca few stories ahli keluarga yang kehilangan family members to these twisted groups, so I guess this is true.

So diaorang ada satu event ni called “POZ SLAM PARTY” which diaorang akan kumpul bersama-sama, and bagi yang takde AIDS tapi dah give up dengan life ke, or dah lama nak join, diaorang akan buat satu blood transaction (swap blood). They get high bila diaorang swap blood and masa tu, diaorang akan buat sharing pasal masing-masing, macam mana dorang dapat HIV etc. Lepastu ada preacher.

KAU TAHU APA PREACHER DIA CAKAP? Ini dakwah (dakyah?) dorang, they have a mission. Sebelum diaorang mati, diaorang kena infect as many people as possible. Biar orang lain kat luar sana yang sisihkan diaorang boleh rasa apa yang diaorang rasa, macam mana rasanya kena sisih, kene kuarantin. Some of them even make a blog out of it, diaorang compare achievement berapa banyak diaorang dah infect, macam Leaderboard gitu. WHAT THE FUCK, do! Aku tau korang pun bukan muslim suci sangat, tapi ingat doh, practice safe sex (kalau korang buat la), kalau nak ONS, carik partner yang jaga hygiene, etc etc. You don’t want STD.

COPROPHILIA

Mesti tak pernah dengar lagi kan pasal Coprophilia? Takpe, ni aku dah letak definition dia.

So, paham ke maksud dia? Coprophilia ni orang yang ada rasa cinta dan nikmat bila melibatkan NAJIS. Aku tahu apa korang fikir. 2 Girls 1 Cup. Yes. Bodoh as fuck? Aku tak tahu macam mana diaorang boleh teransang dengan najis, tapi itulah hakikatnya. Aku takde link or save video tu, and aku tak rasa korang pun nak tengok, tapi takyah nak anti sangat cakap yang tu chocolate and video palsu ke apa. Haha. Sebab aku dah tengok full video dia few years back. Cerita dia start as a normal porn, kissing-kissing, jilat tetek and stuff, sampai dia main slap2 ass (aku tak ingat betul ke ada slap ass) tapi lepas tu, dia ambik cawan and member dia berak sampai tumpah-tumpah.

And lepas tu dia boleh bantai jilat tahi tu direct dari bontot member tu. Kalau aku la kan, tengah-tengah berak, member datang jilat bontot aku, memang aku balun dia tau. Apa babi tengah berak boleh pulak dia datang jilat lepas tu MAKAN PULAK tahi?? Apa tak cukup ke nikmat tuhan kat dunia ni macam-macam makanan ada, kau pilih tahi? Lepas tu, member dia tu pulak pass tahi dari mulut ke mulut, teransang gila ah bau tahi. Twisted as fuck, wei!

What the fuck gila, kan!?!?  Aku teringat dulu aku pernah baca satu adult cerpen melayu, yang mamat ni ada crush dekat cikgu dia (obviously bukan cikgu Suraya), jadi mamat ni stayback lewat kat sekolah. Dia tunggu cikgu dia rasanya.. sampai dah tak ramai orang etc, dia stalk cikgu tu. Sampai bila cikgu tu masuk toilet, dia pun masuk and kunci (toilet sekolah kan besar), masa tu dia luah perasaan dia kat cikgu tu, tapi cikgu tu sakit perut kut. Jadi dia ikut cikgu tu masuk compartment tandas. Cikgu tu macam ey kau ni gila ke, at least nak bercinta pun, sabajap boleh? Kasi aku berak!

Ha, tengah2 aku tulis ni, aku jumpa pulak cerita dia. Nah boleh baca kat sini!

Anyway sambung pasal coprophilia ni, dulu pernah masuk berita or youtube or Ripley’s Believe it or Not!, yang mamat kaki suka buat jeruk tahi. Dia akan berak dalam kondom, campur la itu ini sikit, bekukan, nanti makan bila lapar. Mak aih weh…

Gila babi kan? Kau orang pernah tengok video yang Jepun punya bizzare tv-shows tu? Makan tahi menang 1juta yen? Untuk geng coprophilia ni, benda ni normal je, malah mengeratkan cinta dan kasih sayang antara pasangan. Hahaha, so macam mana? Nak proceed? Ke enough internet for today? Aku dah warning tadi.. Shit aku tengah tulis post ni pun, dah boleh start bau dah taik2 ni.. cibai la.

NECROPHILE

Necrophilia, necrophile, necrophiliac, sama lah. Bukan necrophos ya (cibai dota retard), so ada jugak yang malicious as fuck, lebih minat dengan mayat dari orang. Sebenarnya, orang macam ni kecenderungan dia datang bila dia tak dapat lunaskan nafsu dia. Kau tahu, simptom dia jenis orang yang forever alone ni, dia tak dapat fulfill dia punya needs, and bila the opportunity present mayat pun dia rogol. Aku actually dari awal tadi tak sabar nak tulis pasal part ni, sebab ada satu twisted stories yang aku pernah baca dari twitter dulu.

Click on image to enlarge, yeah?

Twisted as fuck. Some people maybe rasa benda ni fake or whatsoever, terpulang kepada korang. Kalau cerita Mastika korang boleh percaya, this kind of not supernatural things tapi orang gila yang really exist ni ada, you guys should be aware of them. Keluar sikit dari comfort zone korang. Ada banyak gila orang dalam dunia ni, tak semua ni kena pamper dengan good childhood with proper family, ramai yang gila kat luar sana. Sick, twisted, and mind fucked.

Necrophiles ni jatuh kepada beberapa kategori, nampaknya. Apa yang aku faham, necrophile ni ialah satu mental illness, jadi ada yang kategorikan, bila kau enjoy fantasy about having sex with corpse, kau ni boleh masuk kategori necrophiliac jugak. Cuba, apa yang kita had in mind is mayat yang baru mati la, bukannya yang dah reput semua tu, kan? Jadi, itu level of extreme yang boleh diukur. Ada certain necrophiliac yang just minat the actions, dorang suka tengok gambar-gambar, masturbate tengok gambar2 ni dekat deepweb 4chan, tanpa actually buat. Tapi yang betul-betul extreme, diaorang carik mayat untuk have sex.

Aku pernah baca dulu M.O dorang dekat deepweb. Ada yang minat mayat panas, so dorang prefer untuk carik orang, bunuh, and then rogol (even ada perempuan yang necrophiliac ni, dia gantikan kote mayat yang tak keras tu dengan dildo). Ada yang minat cerita macam mana dia suka kote mayat yang sentiasa tegang, jadi dorang buat macam mana entah nak kasi bila rigor mortis tu dah set in, kote mayat tu tengah tegang.

Untuk yang merogol mayat perempuan, ada yang extremist suka mayat yang baru seminggu tanam or semigngu mati, more or less gitu. Ada grading-grading dia. Kepuasan berbeza mengikut berapa lama dah mati, so boleh tahu tempoh matang mayat dia etc.

Banyak jugak ekceli kes yang kahwin dengan mayat ni. Jadi diaorang preserve mayat wife/husband and macam la aku tak tau, takkan mayat tu dia biar je kat rumah. Dorang romen mayat tu semua. Kononnya too loyal, death doesn’t do us apart.

Korang kalau nak carik relationship goal yang setia, carik la orang macam depa ni. Sampai engko dah mati pun mayat engkorang still dicabuli oleh depa.

 

Ingat lagi tak gambar ni? Femes dulu. Sebab masa tu .gif punya file baru top kot, tak tahu la. Jadi orang tak tahu normal picture boleh gerak. Jadi gambar ni dorang animatekan mata mayat perempuan tu, and lepas few seconds, dia pandang kau. Jangan tenung lama2… tu mayat betul tu…

 

 

 

 

Siapa peminat Avenged Sevenfold? Takde kaitan pun gambar dengan A7x.. tapi pernah dengar lagu A Little Piece of Heaven? Cuba baca lirik dia.. banyak unsur necrophilia.

 

 

Ni semua gambar google je. Aku ekceli takde mood nak pergi masuk dalam deep web, since kalau aku masuk, confirm nanti ada call dari random numbers, lepas tu laptop aku berat la, line internet aku satu rumah slow, macam-macam la. Tapi kalau korang tengah nak menyelam, singgah kat The Vault of Dead. Tu community Necrophiliac, banyak porn with corpse kat situ.

Bagus dorang ni berbisnes. Kreatif. Sebabkan pornstar mahal, carik la mayat, yedok?

PARAPHILIA

Ha. Paraphilia. Paraphilia ni satu penyakit yang orang carik penyakit. Depa ni boleh sexually aroused bila buat benda-benda bahaya ataupun extreme (tak bahaya, tapi diluar jangkauan), contohnya dildo pakai pisau ke, ukir kat tangan ke, main dengan api ke, duduk kat tempat tinggi ke. Bukan sekadar suka biasa eh, sexual related. Senang cerita la kan, yang philia-philia ni semua lebih kurang macam characteristic -dere dere la. Tsundere Yandere apa tu. Haha kaki anime tahu la kot.

So dalam kategori paraphilia, ni senarai dia sedikit sebanyak (mana yang ada gambar related tu, aku selitkan la yeah):

Abasiophilia – Minat dekat orang yang terbatas pergerakan, contohnya kaki tak function ke
Acrotomophilia – Minat dekat si kudung, tak kisah la anggota apa


Agalmatophilia – Minat dekat patung, berhala, or orang yang lumpuh takleh gerak langsung

 

 

 

 

 

Algogalnia – Minat kat kesakitan, tapi dekat tempat sexual je. Beza dengan Masochist tau, masochist ni kau sakitkan dia kat mana-mana pun, dia boleh teransang. Video ni pasal BME olympic pain, bukan Algogalnia, tapi saja nak letak sekali. Sebab video dia tentang potong konek.. huhu.

Andromimetophilia – Minat kat trans, tapi yang lelaki

Anililagnia – Minat kat old woman by young man, ni cerita femes tahun 2014 dulu, lelaki 30 tahun kahwin dengan perempuan umur 90 tahun, haha. Mak dia sendiri pun baru umur 50..

 

 

 

Anthropophagolagnia – Aku pun tak faham nak explain macam mana, tapi kalau ikut explanation wikipedia, rogol kemudian makan orang lain. Kannibalisme setelah merogol orang, macam dalam citer Wrong Turn. Bukan rogol sambil makan tau.

Anthrophophagy – Cannibalisme. Makan orang > stim. Makan lagi > ejakulasi. Hahaha shiyet this shit is dark.

Apotemnophilia – Jadi kudung.  Bila makin kudung, makin stimmm. Video hanya illustrasi.
Asphyxiophilia – Cekik saya abah > stim. Teransang pabila di cekik
Attraction to disability – Aku tak tahu asal dia takde philia dia sendiri, tapi name is self explanatory.
Autagonistophilia – Aroused bila depan camera, onstage
Autassasinophilia – Bila in danger yang life threatening, I LAUGH MASTURBATE IN THE FACE OF DANGER
Autoandrophilia – Perempuan tulen yg imagine dia as lelaki… reverse-sajat
Autoerotic Asphyxiation – Aroused bila sesak nafas yang diri sendiri buat, yang hampir nak mati tu
Autogynephilia – Lelaki tulan yg ima- alah, sajat.
Auto-haemofetishism – Stim bila lukakan orang.. sebahagian dari autovampirism
Autonepiophilia – Stim bila tengok gambar crush waktu baby (lancap kat gambar baby crush)
Autopedophilia – Stim bila tengok gambar crush waktu budak (……..)

Autozoophilia – Stim kat gambar crush bila dia cosplay haiwan or animal anthropomorphize, ingat tak kisah mamat kambing? Dia give up jadi manusia, last2 dia jadi haiwan.. kahwin dengan kambing.. hidup sebagai kambing.. Hahaha haih!!!

 

 

Autovampirism – Aroused bila tengok somebody yg macam vampire. Stim bila makan/minum darah.
Autoplushophilia – Aku pun tak faham.. stim bila tengok orang yang pakai macam plushie haiwan gitu?
Biastophilia – Merogol orang. Dia stim bila merogol kalau mangsa melawan. Tak lawan? Hilang stim.. gitu.
Capnolagnia – Merokok. Stim bila bau rokok, bau ganja gitu.. part of sexual intercouse fetishism
Chremastistophilia – Stim bila kene ragut, or in rompakan. INI ADALAH ROMPAKAN! *aahh.. hye…yamete~*
Chronophilia – Jenis freak yang banyak pasangan berbeza umur yang jurang besar.. lmao
Coprophilia – Aku dah explain detail kat atas tadi, haha
Dacryphilia – Stim bila nangis
Diaper Fetishism – Stim kat orang yg pakai pampers…… (bukan tuala wanita, tapi diapers tu)

Dendrophilia – Stim kat tumbuh-tumbuhan/pokok. (Tq yoi untuk gambar)
Emetophilia – Stim bila muntah
Eproctophilia – Flatulence. Dalam bahasa biasa dia.. stim kat KENTUT WEI WTF
Erotophonophilia – Aroused bila membunuh, especially strangers
Exhibitionism – Aroused dekat sharking (yang suka tarik skirt perempuan, force bukak baju pastu lari)
Feederism – Aroused bila makan and naikkan berat badan, or bagi orang makan……… (this is so me)
Formicophilia – Aroused bila ada insects menjalar atas badan.. EW
Forniphilia – Suka suruh orang jadi perabot. SUDIKAH AWAK JADI KERUSI SAYA? 10/10
Frotteurism – Menggosok dekat orang yang tak suka.. (dalam public transport la ni)
Gerontophilia – DON’T MESS WITH ZOHAN
Gynemimetophilia – Minat kat transexual or trans perempuan
Hematolagnia – Tengok darah, or minum
Hoplophilia – Stim tengok pistol or senapang
Kleptophilia – Stim bila mencuri, bukan kene curi tau. Bila tengah mencuri. Sek2 Joker
Lactophilia – Stim bila tengok susu badan dari tetek, or minum or gitu2 la
Liquidophilia – Aroused bila sexual organ (genital) kene rendam dalam apa2 liquid.. ACID PLS
Masochism – Bila kene bantai, kene kesakitan amat, kene dimalukan ke

Mechaphilia – Minat kat kereta or machine.. dalam gambar ni, mamat ni kongkek dengan exhaust kereta.. kantoi lmao, habis kecoh masuk berita.. dia suka sangat kereta tu kot.

Melolagnia – Stim dengar music..
Menophilia – Stim kat menstruation
Metrophilia – Stim dengan puisi yang puitis ecey!
Narratophilia – Aroused bila kene insult, hahhahaahah kau ni babi, sial! *aaa yamete nicko-kun~*
Necrophilia – Aku dah citer panjang lebar kat atas, scroll balik!
Objectophilia – Suka kat objek yg specific.. contohnya suka have sex dengan microphone ke
Oculolinctus – Suka jilat bebola mata
Omorashi – Aroused tengok orang tak tahan nak terkencing, and tengok orang kencing.. jepun ah ni, voyeur
Paraphilic Infantilism – Aroused bila pakai baju macam baby.. cosplaying baby la kiranya, siap ada diapers
Pedovestism – Aroused bila pakai baju macam budak.. yang ada topi helicopter tu haha
Podophilia – Stim kat kaki.. fetishism la ni
Pictophilia – Stim kat gambar gambar lucah yang berbentuk seni
Piquerism – Stim bila cucuk orang dengan something tajam
Plushophilia – Aroused dekat stuffed toy animals.. oh my..
Pygophilia – Minat kat bontot je
Pyrophilia – Aroused bila main dengan api.. ni nampak api, bukan nak lari, terus hulur kote. Hahaha
Sadism – Inflicting pain dekat orang lain
Salirophilia – Mengotorkan orang lain. Hak ila
Sexual fetishism – Minat kat benda tak hidup, macam stoking fishnet ke, high heels ke..
Somnophilia – Minat kat orang yang tidur or tak sedar diri..
Sophophilia – Aroused bila tengok orang study.. babi apa
Sthenolagnia – Minat kat muscular, muscles, abam2 sadow gitow
Stigmatophilia – Minat kat tattoo or body piercing
Symphorophilia – Aroused bila tengok accident or bencana alam
Telephone Scatologia – Stim bila call orang esp. strangers
Toucherism – Sentuh/raba orang and orang tu tak approve
Toxophilia – Aroused kat Archery
Transvestic Fetishism – aroused bila pakai opposite gender punya pakaian
Transvestophilia – minat dekat transvestite
Trichophilia – Rambut (sorry bald guys)
Troilism – Ni yang banyak berlaku dekat masyarakat kita.. tengok isteri kongkek dgn member.. cuckoldism
Urolagnia – Kencing kat public, kat orang, or orang kencing kat dia. Hahaah meh sini aku kencing kaw2
Vampirism – Everything related to blood
Vorarephilia – Suka kene baham.. or tengok orang kene baham.. alahai
Voyeurism – Suka intai orang buat sex (or bogel)
Zoophilia – Aroused dekat binatang
Zoosadism – Aroused bila buat kesakitan kat haiwan, or bunuh binatang. Ingat tak video2 gini? Yang dia duduk atas kucing la, duduk atas arnab, pijak arnab, tindih dengan kayu la.. twisted fuck sial.

STALKER

Settle bab mental disorders, now bab stalker. Apa korang ingat stalker ni main-main ke? Kau tahu tak high level stalker slash hacker ni (stalker/hacker) ni dorang are good at what they do. Bukannya jenis yang bukak instagram crush lepas tu sendu (aku la tu) lepas tu tertekan like picture. Bukan yang tu. Ni yang jenis dorang hack webcam ke apa, lepastu dorang record everything..

Dulu ada official statement rasanya dari FBI untuk cover webcam kau physically (bukan sekadar off dalam software je) sebab hacker boleh hack laptop kau even kau tak on webcam.. diaorang boleh turn it on while disabling recording light tu (yang warna hijau or merah bila tengah on), so kau tak perasan pun laptop/pc kau tu tengah recording ke tak..

Dorang jual software ni, Facebook Webcam Spy, untuk berapa bitcoins tah dekat Deepweb tu. Kau just masukkan Facebook id and kalau pc dia connected to internet, dia akan record.. even bila dia tak guna Facebook. Advanced hacktivism ni.

Dulu aku pernah baca satu cerita kat Reddit budak-budak teenagers kene record, lepas tu hacker tu compilekan, print and hantar dekat mailbox dia. Lepastu dia ugut nak release to public unless dorang bayar dia ransom. Tak silap aku kes tu resolved bila dorang contact head of cyber security untuk backtrace hacker tu.

CULT

Cult or cultism ni macam satu badan keagamaan which aku pun tak sure dari cabang mana exist, tapi yang pasti, lain-lain cult, lain-lain sembahannya. Banyak e-book dari deep web yang aku baca dulu, ajar tentang macam mana nak sembah matahari, macam mana nak sembah kucing, macam mana nak sembah itu ini. Almost everything dorang sembah and dorang akan buat macam ritual keagamaan.

Yang jadi masalahnya, dorang ni berbahaya. Ada satu aku jumpa yang diaorang punya ritual ‘cleansing’ ni, ialah kau kene cabut every kuku and lepastu biarkan ‘dosa-dosa’ kau mengalir dari jari tu.. lepas tu baru kau rasa lega etc. Aku rasa macam mentally retarded lepas baca benda-benda tu.

Aku pernah terbaca jugak pasal heaven’s gate and dorang punya explanation ni macam boleh tahan convincing, sampaikan aku sendiri rasa tercabar nak try, tapi yeah aku ada prinsip, macam aku cakap dulu dalam post Deepweb sebelum ni, bila dah masuk Deep Web – Lupakan identity kau, create satu alter ego baru, hidup dengan alter ego tu. So bila aku lepak clearnet (which yang bukan deepweb or darknet of some sort) (bukan clarinet), aku retain balik all those knowledges yang aku kutip dari bawah and back to normal.

YANG SCARY PASAL CULT NI… they lives amongst us. Kita tak tahu. Ramai yang bertopengkan agama lain. Tapi once diaorang dah invite engkorang… susah nak resist. Diaorang praktis magis. Teori aku la, magic does exists cuma siapa yang praktikkan sampai sekarang? Kan dulu ada pembakaran witch and wizard besar-besaran, so almost everybody yang praktis magik ni kena bakar. Tapi mesti ada yang terselamat.. and they passed on the knowledge. The secret of this world? Takde siapa yang tahu kesemuanya.

Jadi, cuba elakkan dari benda yang korang tak tahu. Law of the 13, ke apa-apa tah, tak payah sibuk research.

Conclusion

So sekian sahaja post untuk kali ni, aku akan update lagi bila aku ada free times, so how about you guys give me a subscribe on this blog or even comment down below, or share dekat socmed korang sebagai awareness untuk family, kawan-kawan korang, supaya be safe? This world is messed up, and kita tak tahu berapa nisbah orang yang betul macam kita or orang yang ada mental disorders. Maybe disekeliling kita, ada lurkers yang may be a murderer, may be a hacker, I don’t know. Stay safe!

( Next post will be about… hint hint, 666, stay tuned!)

 

 

 

 

 

Share your thoughts!

comments