Stupid Mindset: Sexual Thoughts

Sexual thoughts atau kat sini apa yang aku maksudkan, fikiran blue ni, ada satu je ubat je.

LUNASKAN NAFSU ANDA.

Tapi pernah tak ada orang tegur bahawasanya kita ni bukan hidup di mana kau boleh bantai lepaskan apa yang kau fikirkan kat public tanpa ada apa-apa consequences dia?

Aku terbaca satu pos tadi dari kualipanas which dia cakap pasal satu statement yang aku pun rasa macam entah betul entah tidak, tapi ini yang ditulisnya..

Stupid mindset is bila mana kau berfikiran lucah dan kau ekspresikan fikiran sexual kau kepada action or even di media sosial menunjukkan kebodohan engkau. Mana taknya beb, aku faham semua orang entitled kepada your own opinion, dimana orang zaman sekarang kata, “Judge”.

Aku juga setuju dengan hal tu, cuma aku tak setuju bila kau jadikannya satu statement. You are free to judge. Kemudian simpan dalam hati tu diam-diam, simpan dalam otak (kalau masih ada dan bukan plastik).

Apa yang aku tak puas hati dengan artikel kat atas ni?

  1. Kesahihan statement tu, sebab siapa yang ekceli berani nak buat statement gitu, jangan sebabkan satu lelaki cakap gitu, terus digeneralize kepada semua
  2. Maybe artikel tu pancing untuk umpan orang macam aku, tapi yes, macam aku cakap, disebabkan even ada troll kaki, we are in for the Credible Hulk!
  3. Mula-mula dia buat statement about pakai baju balut tubuh, rasa nak rogol gadis kat insta, tapi bila tengok content, cakap pasal something yang totally unrelated. Ayah rogol anak yang baru lahir? Datuk tergoda dengan cucu sendiri?

Honestly benda tu adalah totally unrelated dengan statement tu, tapi kalau aku nak cakap pasal hal tu, bukan ke normal kalau Datuk tergoda dengan cucu dia sebab cucu dia muda and cute miut? Tapi yes, you gotta learn how to control your nafsu and your dick. Dark side aku cakap bagus la kalau dia tergoda dengan cucu sendiri je, at least takde damage dekat family lain.

Anyhow, back to topic. Dalam artikel ni simply ajar macam mana “PEREMPUAN” patut behave, dia tak bagi perempuan nak tonggeng la, tak bagi ‘tunduk’ katanya. Kene pakai stokin sentiasa, kene control senyum ada level-level dia, tak boleh lirik mata etc.

Memang ada benarnya apa yang dalam artikel tu tulis, KALAU TOPIC TU CAKAP PASAL ADAB SEORANG WANITA MUSLIMAH.

AND WHY? Simple reasons.

  1. Jangan disebabkan mindset kotor engko dan kote engko, perempuan kena abide rules yang kau langsung tak payah abide.
  2. Stop the victim’s blaming. Kalau kote ko yang lapar, jangan salahkan perempuan tu.
  3. Takleh justify nafsu kau disebabkan apa yang dorang pakai. Kau yang tak dapat tahan kote ko dari dia menjadi otak engko.
  4. Perempuan berhak nak do anything they want, tapi jadi terhad bila wujud lelaki dengan konek yang tiada demand seperti engko punya.

Yes aku seorang lelaki straight, aku juga berfikir seperti kalian tapi I keep it to myself and I keep my dick in control. Takde masa aku nak publicisekan apa nafsu aku mau.

Ini solusi yang aku came up with kalau engkorang bodoh nau:

  1. Pergilah onani sana dalam tandas kalau dah horny sangatnye.
  2. Ada duit? Pergi beli fleshlight ke apa kat online sana, henjut dalam bilik sorang-sorang tengah malam. Toksah lampiaskan dekat comments section or private message perempuan tu. Kesian dia traumatize.
  3. Tak minat fapping? Pergi rumah pelacuran. Banyak gila rumah pelacuran sekeliling Malaysia ni, kau part time kat mana-mana pun mampu afford 1 punya. Extra tips, kau pergi time area nak subuh, RM30 pun kau boleh dapat. (kalau betul miskin)

Hentikan dari mindset engkau dan kote engkau menjadi bodoh keduanya.

Aku actually minat jugak kat Ayda Jebat and masa tengok live dia, ada satu comment boleh tahan level bahlul dia:

rifqi_aris ni bodoh babi. Aku nak sangat tengok kalau kakak dia ke, adik dia buat live, orang kata gitu. Dia suka ke?

So konklusi post aku kali ni:

Bagi lelaki, simpan konek kau dalam seluar elok-elok dan hati-hati, jangan biarkan otak kau bertukar menjadi konek pulak.

Bagi perempuan, suka hati engkorang nak buat apa, tapi kalau ada kene ganggu dengan lelaki gatal pervert nak mampos ni, kau send link blog ni kat dorang.

Share your thoughts!

comments