Disgrace: Part II

Hello. Haritu aku promised nak sambung kepada part 2 cerita tentang buka aib pembunuh ni.
Sorry it took a while sebab I have been busy, tapi yeah, I hope you guys enjoy this post as much as I do.
Aku dah received permission untuk post exclusive thread dari Asrul Muzaffar @Asrulmm from Twitter, jadi here it is.

Read more

Pyramid Scheme

Aku seorang yang makan gaji. Aku bekerja sebagai… patut ke aku elaborate scope kerja aku? Okay sure aku elaborate. Aku seorang kuli yang maha dahsyat dekat sebuah syarikat di pusat Kuala Lumpur, beroperasi di segitiga emas Malaysia ini. Aku tak exaggerate bila aku cakap ‘kuli yang maha dahsyat’ tu. 

Read more

Fake Rice

Selama pengalaman aku guna Facebuk ni, aku skeptikal gila and susah nak percaya video-video yang ‘pakar’ ni buat tak kiralah melei ke cainis ke indian ke same je bila dah nama dia Malaysian. Dari kes bakar biskut Hup Seng, kepada bakar kobis, kepada gumpal nasik, semua sama je bodoh.

Read more

Miracle-

So what is it about this guy that I went to an extent to make an article dedicated to him? The main reason he caught my attention is that he is using a lot of aliases, mainly related to Kuroko no Basket anime, and I started following, reading, analysing his gameplay and his decision making skills.

Read more