Deepweb: All About It

 

What is deepweb? Untuk sulung kalinya (ceh!) aku akan membuat posting dalam Bahasa Melayu mix English. Bukan apa, sebab aku tengah nak pancing korang masuk baca blog aku, tapi maybe ramai seems tak entertained, jadi aku rasa ada beberapa faktor. Mungkin content aku, or mungkin cara penulisan aku, or mungkin bahasa inggeris susah nak faham sikit, or faktor paling utama, bahasa inggeris aku cikai sangat susah nak faham. Jadi, kali ni aku buat new posting style, and aku nak cerita ALL ABOUT DEEPWEB yang aku tahu. Yes, aku akan cerita semuanya yang aku tahu pasal deepweb, and mungkin apa yang aku tahu baru cover 10-20% dari keseluruhan deepweb yang actually wujud.

Edit: Bagi korang yang nak baca sambungan blog post pasal deepweb ni, aku ada buat posting Dark Web which cerita pasal jenis-jenis darkness, jenis manusia yang wujud kat dalam dunia ni, yang twisted gila babi. Boleh baca kat sini tau.

So before aku start, aku nak korang hypekan diri sendiri dulu dengan soalan-soalan, lagu dan mental. Sebab dulu aku pernah question macam-macam, and dengan feelings macam tu baru aku ada semangat nak go through semuanya. Personal experience la katakan, aku sendiri pernah question the existence of religion and God, pasal diri sendiri, pasal the whole universe from the perspective on an ant dan lain lain.

Ok, nak get those vibe? Pasang x-files illuminati theme song, and teruskan membaca.

Disclaimer: Banyak gambar aku akan ambik dari Google dan seorang rakan bernama Khairul Yoi dari Fesbuk dia dan aku dah dapat permission nak gunakan research dia. And disclaimer kedua, kalau korang mampus ke, korang FBI datang rumah ke apa-apa ke hasil siasatan yang dimulakan atas dasar lawatan korang ke blog aku ni, aku tak bertanggungjawab. Read it at your own risk. Dan ingat, apa yang aku faham, aku tulis. Mungkin perspektif kita berbeza, jadi mungkin aku salah.

AMARAN: BILA DALAM DEEPWEB, LUPAKAN NAMA KORANG, EMAIL KORANG, ASL KORANG, DAN APA-APA RELATED. CREATE NEW IDENTITY. SELAMI IDENTITY TU MACAM DIRI KORANG YANG KEDUA (ALTER EGO). CARIK SATU SERVIS MAIL2TOR AND BUAT EMAIL DEEPWEB BARU, PAKAI PASSWORD YANG TOTALLY UNRELATED DENGAN ENGKO. NEVER UPLOAD ANYTHING. KALAU NAK DOWNLOAD, MAKE SURE BUKAK FILE LEPAS DAH OFFLINE. LEARN USING ENCRYPTED 2-WAY KEY KALAU NAK INTERACT DENGAN STRANGER (BETTER TAKYAH). YOUR SAFETY IS PRIMARY PRIORITY.

So kita sambung..

Soalan-soalan biasa aku nampak, dengar, terima..

Apa benda deepweb? Sama ke dengan darkweb?

Dari segi bahasanya, theoretically semua deepweb adalah darkweb. Tapi tak semua darkweb adalah deepweb. Faham?

Deepweeb adalah darkweb. Tapi TAK SEMUA darkweb adalah deepweb.

Apa claim aku berdasarkan hal ni? Ok so, deepweb ni something yang tak indexed by the “WWW” or surface surf engine, including Google. By this point aku tak perlu explain WWW tu stands for world-wide-web kut, sebab aku expecting most reader reti google abbreviations gitu.

Jadi, takde benda kau nak susahkan diri nak pergi dekat deepweb kalau bukan benda yang dark. Tapi, pernah dengar quote “Welcome to the Darkside of Internet”? Yes. They exists. Nak access deepweb perlukan certain proxy, yang most used is TOR Browser. Stands for The Onion Route, dia akan proxykan kau punya IP address so that kau seems to appear somewhere else. Ni contoh aku punya :-

Screen Shot 2017-05-11 at 2.18.47 AM

As you can see, ni la reason depa ni namakan browser dorang Onion. Umpama bawang, banyak lapisan of IP’s dorang ping sana sini so that you are safer than using browser tanpa any proxy. Tapi ni tak ensure protection engkau 100%. So, nasihat aku, mula2 kau kene selotep webcam kau (atau cabut kalau pakai PC) so that dia tak turn on without kau perasan pun (hacker alert), lepas tu get some paid vpn and so on.

Ada satu lagi deepweb yang run on peer-to-peer server. Yang ni aku malas nak guna sebab nak kena configure browser setting and aku taklah serajin tu. Tapi it is even deeper than TOR ni pasal guna TOR browser pun takleh access link yang ada tu.

Tapi aku tak intent nak cerita pasal p2p punya deepweb so deep ni je aku cerita. Deep tu mungkin lain hari.

So apa tu Darkweb?

Darkweb dalam definisi aku ialah segala benda content disturbing yang tak sepatutnya kita akses. Sebab tu maksud aku tak semua darkweb ialah deepweb. Mula dari sini, semua related dengan internet, kau orang anggap sebagai satu lautan besar. Aku akan guna perumpaan gitu je untuk senang faham. Internet ni macam satu laut yang kau tak tahu dasar dia. Ni gambar untuk mudah faham.

033adf5.jpg

So basically, ramai yang dah menyelam dalam-dalam and bawak content darkweb ke surface web. Korang sendiri mungkin pernah perasan content yang biasanya tak dibenarkan dipaparkan kat laman web surface ni, contohnya macam Kari Ngeri (ni paling aku respek sebab brand bangsa sendiri), /r/gore (korang patut dah tahu /r/ ni stands for subreddit), Creepypasta, dll. Ya, creepypasta pun originated dari deepweb.
WHO WAS PHONE???

Nak sikit content disturbing? Ni aku dapat dari group gaming aku, apa yang kawan-kawan aku kongsi.

 

Screen Shot 2017-05-11 at 2.30.25 AM-01.png

Caption dari kawan aku tu :

I can only show you this…beyond that is either you want the FBI/CIA to detect you or you want to mess with murderers, rapists, cultists…and …just dont guys.

I screencapped this last year october 2014. just don’t fuck with them like seriously. I’m not fucking kidding.

Screen Shot 2017-05-11 at 2.42.42 AM.png

Ni pulak link-link softcore darkweb yang dia share:

Tak silap aku, ni plan nak buat hydrogen bomb, entahla tak ingat

http://wwwwwwwww.jodi.org/

Tak gore tapi mindless messed up content

http://www.yyyyyyy.info/

Game tapi macam sort of puzzle yang simpan deepest secret idk

hekatestation.net/index.html

Annoying disturbing content

http://www.magibon.com/

So, banyak gambar-gambar and child pornography dari deepweb dah dibawak ke surface web, and itu yang aku consider sebagai darkside of the internet. Mostly sebab benda ni illegal and possession of them pun boleh dikira sebagai misusing the internet..

Cakap pasal child pornography, dorang ada satu deepweb named infinitechan or 8chan kat deepweb sana. Biasanya, kau boleh nampak orang comment “need cheese pizza 6-12 slices no sausage” dan sort of thing like that.. ni aku nak ajar apa maksud dia..

CHEESE PIZZA or CP = Child Porn

#-# slices = Umur Budak (contoh 6-12 slices = lingkungan umur 6-12)

No Sausage = Taknak ada kotey.. gambar/video budak perempuan je

Scary and twisted, is it not?

Moving on to deepweb, semua content ni aku ambik dari Facebook Khairul Yoi secara direct.. thanks Yoi!

17884157_1080581622045755_5574369824865919202_n.jpg

Cerita dia:

Experimen Kembar ( Nazi Twin Experiment )

Pada tahun 1945, bandar Auchwitz telah diserang dan banyak tulang-tulang mangsa ditemui. Tapi sorang doktor yang bernama Dr. Josef Mengele ni, dia memang suka ngan tulang budak-budak kembar. Jadi dia pikirkan cara macam mana nak kembang kan lagi baka kembar ni dan nak kaji apa kebolehan dan kelebihan yang ada pada budak-budak kembar.

So dia arahkan supaya semua budak-budak kembar ni dikumpulkan. Maka mak bapak mana yang tak cuak beb, sebab diorang tahu yang Dr Mengele ni akan buat eksperimen merapu yang siksa gila, jadi yang mana ada anak kembar tu akan pisahkan salah sorang kembar dengan cara hantar ke tempat lain atau bagi bayi yang baru lahir, salah seorang dari bayi kembar itu akan dibunuh oleh mak bapak sendiri.
Selepas dia dapat budak2 kembar ni, dia tempatkan budak2 ni kat satu rumah atau barrack yang selesa. Dia akan layan sebaiknya. Hari2 budak2 ni akan diberi makanan, tempat tido yang selesa, gula2 dan macam2 supaya budak2 ni percaya dan sayang pada Mengele.

Langkah seterusnya, setelah mendapat kepercayaan dari kanak2 tu semua, dia akan pilih kembar, dan mereka akan dicopkan nombor siri. Sepasang kembar akan disuruh bertelanjang, dan pemeriksaan akan dijalankan untuk melihat persamaan dan perbezaan kembar tersebut. So budak2 ni rmai gila yang trauma dan nangis. Tapi mak bapak tak dibenarkan masuk campur. Budak2 ni akan ditanya tentang sejarah keluarga dan mengenai diri masing2.

Step seterusnya dinamakan “en vivo” di mana budak2 kembar ni akan disuntik dengan bakteria berbahaya atau virus pada anggota badan mereka. Bila anggota badan tu rosak, anggota badan tersebut akan dibuang. Misalnya sepasang kembar, sorang disuntik sebelah kiri, sorang disuntik sebelah kanan. Bila anggota ni dibuang, mereka akan dijahit dan dicantumkan menjadi satu.

Pasangan kembar mempunyai warna mata yang berbeza. Jadi Mengele ni dia pelik apesal warna mata tak serupa. Jadi dia tak puas hati, dia suntik mata budak2 ni dengan pewarna supaya warna anak mata diorang serupa. Dan budak2 ni buta serta merta. Dan ada kes bila dia tak puas hati sepasang kembar yang tak sama langsung, dia akan bunuh terus. Kira2 1500 pasang kembar yang menjalani eksperimen ini, hanya 200 terselamat. Punyalah celaka si Mengele ni.

“Tapi orang German ni dia tak tahu, orang Malaysia lagi celaka. Jangan kata kembar, yang tak kembar pon dia sumbat masuk jamban. Dia ingat dia dah cukup lejen la tu, Malaysia lagi lejen dia tak tahu.”

-Khairul Yoi, anugerah quote paling dahysat 2017

17952731_1080581658712418_8633271628824031164_n.jpg

Cerita dia:

Russian Sleeping Experiment

Pada akhir 1940-an, pengkaji2 Rusia membuat satu kajian tentang efek yang terjadi kepada manusia kalau kurang tido. So diorang pilih 5 orang subjek kajian aku tak tau la sama ada pesakit mental yang sedia ada atau tahanan dari penjara. Tapi rasanya diorang amik banduan sebagai subjek. Subjek2 ni didedahkan dengan gas yang akan membuatkan diorang terjaga dan tak boleh tidur selama 15 hari. Gas ni dikawal dengan jumlah tertentu suupaya tak membunuh subjek kajian. Kelima2 pakwe malang ni ditempatkan dalam satu bilik dan dimonitor dari satu bilik lain.

5 hari pertama tu smuanya okey takde masalah. Pada hari keenam, pengkaji2 ni cakap kalau diorang mampu bertahan daripada tido selama 15 hari, diorang akan dibiarkan bebas dan tak payah masuk penjara balik.

Pada hari kesembilan, subjek2 kajian dah mula cakap benda2 pelik dan berunsur mistik dan psiko serta mereka berasa paranoia. Para pengkaji pada mulanya ingat ni semua efek daripada gas yang didedahkan kepada subjek kajian. Salah seorang dari subjek kajian mula menjerit2 selama 3 jam tanpa henti dan membuatkan peti suara dia rosak. Subjek2 lain pulak mula berbisik2 kat microphone yang dipasang dalam bilik diorang.

Pada hari ke 14, pengkaji2 ni dah cuak sebab takde dengar bunyi pape dari bilik kajian. So diorang pegi skodeng dan mendapati salah sorang dah mati. Hati , jantung, dan paru2, serta organ dalaman subjek yang mati masih ada, tapi daging2 dari tubuh dia dah tak ada.

Bila hari ke 15 di mana mereka dijanjikan kebebasan tiba, 4 subjek ni meraung2 dan taknak keluar. Sampai salah sorang dari diorang mencabut testikel sendiri, mencakar tekak dan mencederakan diri sendiri untuk membunuh diri.

Long short story, yang survive pon akhirnya ditembak jugak. Sebelum tahanan terakhir ditembak, dia sempat lagi cakap “so…nearly..free..”
Tapi, tu semua citer dulu. Dulu orang jadi gila sebab tak cukup tido. Sekrang dah lain, orang jadi gila sebab line internet macam haram. Haa.. korang la tu. Aku tak, aku terer.

17861957_1080581692045748_7929756757557812692_n.jpg
Cerita dia:

Eksperimen Malaria

Pada Februari 1942 hingga April 1945, eksperimen telah dijalankan di kem tahanan Dachau untuk menyiasat imunisasi untuk rawatan malaria. Penduduk di Dachau telah mengambil bahagian untuk turut serta dalam kajian ni sebab Nazi cakap kajian ni adalah kajian perubatan yang tak berbahaya dan penduduk yang mengambil bahagian akan diberi makanan dan minuman sepanjang eksperimen dijalankan. Penduduk2 yang sihat telah didedahkan dengan nyamuk atau dengan suntikan ekstrak kelenjar mukus nyamuk betina. Selepas mendapat penyakit itu, subjek kajian telah dirawat dengan pelbagai ubat-ubatan untuk menguji keberkesanan ubat yang mereka cipta. Lebih 1,200 orang telah digunakan dalam eksperimen ini dan lebih separuh telah mati akibat eksperimen berbahaya ni.

17903435_1080581718712412_318063550538037366_n.jpg
Cerita dia:

Eksperimen Wanita Mengandung dan Cecair Peluntur

Eksperimen ni dijalankan setiap hari dengan wanita yang berbeza serta dos yang berbeza. Eksperimen ni korang boleh tengok kat Dark Web, sama ada secara live atau ‘siaran ulangan’. Subjek kajian diculik, mereka terdiri daripada golongan gelandangan yang tidak berkeluarga. Sekiranya mangsa tidak mengandung, mangsa akan dirogol dan disimpan di dalam satu bilik sehingga disahkan mengandung sebelum ujikaji dijalankan ke atas wanita tersebut. Antara cecair yang disuntik untuk melihat ketahanan janin dan ibu mengandung tu ialah peluntur, racun serangga, cecair asid dan pelbagai lagi cecair yang berbahaya. Subjek kajian yang mati akan dilupuskan dengan asid atau dihantar ke pusat pelupusan mayat.

17951580_1080581738712410_8706210456049482191_n.jpg
Cerita dia:

Guatemala Syphilis Experiment

Eksperimen sifilis di Guatemala dikelola oleh Amerika Syarikat yang dijalankan di Guatemala dari 1946 hingga 1948. Eksperimen ni dilakukan semasa pentadbiran Presiden Amerika Syarikat Harry S. Truman dan Presiden Guatemala Juan José Arévalo dengan kerjasama beberapa kementerian kesihatan Guatemala dan pegawai. Doktor sengaja menyuntik dan mendedahkan askar, pelacur, tahanan dan pesakit mental dengan sifilis dan lain-lain penyakit kelamin, tanpa kebenaran maklumat daripada subjek kajian , dan mereka kemudiannya dirawat dengan antibiotik. Ini menyebabkan sekurang-kurangnya 83 kematian. Pada bulan Oktober 2010, AS secara rasmi memohon maaf kepada Guatemala kerana menjalankan eksperimen ini.

17952587_1080581768712407_4290101452489255475_n.jpg
Cerita dia:

Gas Chamber Experiment

Gas chamber adalah peralatan untuk membunuh manusia atau haiwan lain dengan gas, yang terdiri daripada ruang bilik kosong di mana gas beracun atau gas penyesak nafas akan dimuatkan ke dalam bilik tersebut. Ejen beracun paling biasa digunakan ialah hidrogen sianid, karbon dioksida dan karbon monoksida . Chamber gas telah digunakan sebagai kaedah pelaksanaan bagi banduan dihukum di Amerika Syarikat bermula pada tahun 1920-an dan terus menjadi kaedah pelaksanaan undang-undang di tiga buah negara. Semasa Holocaust, dewan gas berskala besar direka untuk pembunuhan beramai-ramai telah digunakan oleh Nazi Jerman sebagai sebahagian daripada program pembunuhan beramai-ramai mereka. Penggunaan gas chamber di Korea Utara juga telah dilaporkan membunuh banyak nyawa tahanan dan penjenayah. Kalau korang nampak kesan cakar2 kat dinding dalam gambar tu, itu adalah kesan cakar mangsa2 gas chamber ni lah. Boleh nampak macam mana diorang tersiksa untuk dapatkan oksigen sepanjang eksperimen dijalankan.

17904190_1080581818712402_2653063045743342471_n.jpg
Cerita dia:

Freezing Experiment

Satu eksperimen ketahanan terhadap suhu sejuk di kem tahanan Dachau dipengerusikan oleh Profesor Ernst Holzlöhner dan Dr. Sigmund Rascher . Tahanan-tahanan perang dan tentera Nazi sendiri dijadikan sebagai subjek kajian. Diorang ni diletakkan dalam air yang dipenuhi ais, dan waktu kematian dicatatkan untuk melihat sejauh manakah seseorang mampu bertahan dalam suhu sejuk tertentu. Kemudian, subjek kajian akan diuji dengan teknik “rewarming” iaitu dengan cara mencampakkan mangsa yang kesejukan ke dalam air yang mendidih.

Pada tahun 1941, Luftwaffe mengelola satu lagi kajian dijalankan untuk mencari cara untuk mencegah dan merawat hipotermia. Terdapat 360-400 eksperimen dan 280 kepada 300 mangsa yang menunjukkan beberapa mangsa mengalami lebih daripada satu eksperimen. Dikatakan lebih separuh daripada mangsa kajian mati sepanjang eksperimen dijalankan. Eksperimen ini dijalankan untuk membantu tentera Nazi mencari jalan untuk menyesuaikan diri dengan cuaca sejuk sepanjang peperangan di Timur.

17903916_1080581835379067_6560670109858449729_n.jpg
Cerita dia:

Head Injury Experiment

Pada pertengahan 1942 di Baranowicze, Poland, satu eksperimen telah dijalankan di dalam sebuah bangunan kecil di belakang rumah persendirian yang didiami oleh seorang pegawai Nazi SD Security Service , di mana seorang anak muda sebelas atau dua belas tahun diikat di atas sebuah kerusi. So dia memang tak bleh bergerak. Geng2 Nazi ni nak tengok sejauh mana baka Nazi boleh bertahan dengan physical pain. So diorang ikat satu tukul mekanikal atas kepala budak tu dan tukul tu akan mengetuk kepala budak tu secara berterusan. Budak tu kemudiannya dilaporkan jadi gila sebab kerosakan tisu dan saraf otak.

17861663_1080581855379065_8227929216681151136_n.jpg
Cerita dia:

Eksperimen pemindahan saraf, otot, dan tulang

Pada September 1942 hingga Disember 1943 eksperimen pemindahan saraf, otot, dan tulang telah dijalankan di kem tahanan Ravensbrück, untuk manfaat Angkatan Bersenjata Jerman. Diorang ni nak kaji pemindahan otot, saraf dan tulang dari seseorang kepada orang lain. Senang citer, kau cabut tulang kaki kau, kau pasang kat kaki member kau. Bahagian tulang, otot, dan saraf telah dikeluarkan daripada subjek sama ada tahanan perang, prisoner atau orang-orang kat hospital gila tanpa menggunakan bius dan dipindahkan kepada tentera mereka yang cedera dan kehilangan anggota. Hasil daripada kajian ni, ramai mangsa mengalami trauma, kecacatan dan hilang upaya kekal.

Dan sebenarnya eksperimen ni dah lama pon dijalankan di Malaysia. Smpai sekarang eksperimen ni masih dijalankan. Slalunya rokyat Malaysia cuma buat pemindahan sperm kepada ovum dan dilakukan sekitar malam merdeka atau malam tahun baru la yang paling ramai skali pengkaji2 ni mencari mangsa kajian. Hasilnya, mangsa mengalami muntah2 dan pembengkakan di bahagian perut selama 9 bulan dan akhirnya lahir lagi generasi baru yang dinamakan sebagai anak haram atau anak luar nikah.

17966125_1090679567702627_5045837761265043844_o.jpg
Cerita dia:
Rasa macam diperhatikan? Yes, anda mungkin sedang diperhatikan melalui laman web ni. Pakwe2 yang tak puas hati ngan makwe diorang atau sebaliknya akan pasang spycam kat bilik pasangan dan korang boleh tengok secara live apa yang pasangan masing2 tengah buat. Bukan dia sorang je boleh tengok, semua pengunjung laman web ni boleh tengok. Video yang korang upload jugak akan dibayar kalau korang jadi admin atau korang kerap up video kat sini.
18057957_1090679657702618_5525845517975149115_n
Cerita dia:
Laman web paling pelik bagi aku. Tak pernah dibuat orang. Sini kalau korang nak beli susu cap gantung boleh la. Dia dah tulis harga berserta detail makwe yang jual susu sendiri tu. Kalau korang rasa diri tak berharga, mungkin susu korang berharga muahaahaaha. Teringin nak rasa susu manusia? Berminat nak beli?
18118925_1090680261035891_3052545493813952138_n.jpg
Cerita dia:
Laman web ni plak memaparkan pesalah2 yang dihukum dengan hukuman mati, dan makanan terakhir yang diorang mintak sebelum mati. Kalau kat malaysia ni tak salah aku makanan terakhir tak boleh lebih dari rm10. Kalau kat negara luar sana, kau mintak lah nak makan kepala gajah pon boleh. Ada sorang banduan tu mintak burger, pizza, chicken chop, coca cola, dan macam2 lagi tapi last2 satu pon dia tak sentuh. Gila apa nak ada selera sebelum mati. Siapa yang paling sronok? Wadar (staff penjara) la sebab makanan yang tak habis tu nanti diorang la yang bedal sampai licin.
18118908_1090680297702554_1620245285953357176_n.jpg
Cerita dia:
Kalau korang rasa dah bosan pakai beg kulit buaya, kasut kulit ular, baju bulu bebiri, korang boleh cuba kulit manusia pulak. Mayat yang tak dituntut akan diambil kulitnya dan dijadikan beg, kasut, wallet, dan sebagainya dan dijual kat laman web ni. Selain tu laman web ni jugak amik tempahan mengikut kehendak customer. Korang nak beg kulit dari orang yang berkulit cerah ke gelap ke albino ke nak taruk kaler pink ke merah ke biru ke lantak korang lah janji korang ada duit dan mampu bayar. Slalunya diorang amik kulit ni dari pusat pelupusan mayat yang tak dituntut atau homeless people yang tak dikebumikan. Berminat?
18157112_1090680364369214_5420240518751234106_n.jpg
Cerita dia:
Creepypasta. Sini ada beribu video dan cerita seram yang tak pernah korang dengar dan tengok. Sebelum ni aku ada post pasal human experiment kan? Laman web ni pon ada cerita, siap dengan video lagi. Creepypasta ni adalah salah satu deep web yang dibawak ke surface web. Dan diterjemah ke dalam beberapa bahasa termasuklah bahasa melayu. Apa yang ada kat surface web adalah berbeza dan kurang seram daripada yang ori dalam dw. Permainan2 berhantu, pemujaan, citer seram, eksperimen seram, dan mcm2 lagi ada dalam tu. Kalau korang jenis penakut, layan akasia jelah.
18157380_1090680394369211_3589823850145625046_n.jpg
Cerita dia:
Laman web ni ajar korang cara bunuh diri dengan cara yang tak menyakitkan. Korang nak mati dengan penuh tragis dan sempoi? Jangan risau, laman web ni akan ajar cara yang betul untuk tembak kepala, lemaskan diri, minum racun dan sebagainya. Ada jugak video live orang bunuh diri dan korang boleh tengok dengan bijik mata korang sendiri. Tapi, korang Islam, jangan jadi bangang ya kawan2.
18118942_1090680431035874_5039786963536437040_n.jpg
Cerita dia:
Game site. Best sial game ni. Game zombie yang serang satu2nya manusia yang masih hidup, ye, korang la kononnya manusia tersebut. Game ni nampak real gila dan setanding dengan game yang paling seram kat deep web iaitu Sad Satan.
18055748_1090680481035869_5144630764355510919_o.jpg
Cerita dia:
Nak tau bila korang nak mati? Tak payah. Laman web ni mengarut nak mampos. Sebab dia tolong kirakan bila korang mati siap dengan ticker clock lagi.
17966161_1090680527702531_349172630911778439_o.jpg
Cerita dia:
Laman web ni pulak untuk support geng2 anaroksia dan bulimia berserta diberikan cara dan rujukan macam mana mendapat berat badan ideal sebagai manusia bulimia dan anaroksia. Kalau kau kurus tapi dok bajet gemok macam noharam tu boleh la lepak sini.
18057153_1090680577702526_381488086674952666_n.jpg
Cerita dia:
Skali tengok korang tau kan ni web apa? Yes. Ni web hackers. Korang boleh upah hackers berpengalaman untuk godam account mangsa. Satu acc lebih kurang 0.3 bitcoin dan 1 bitcoin lebih kurang rm5000.
18076766_1090680604369190_5615162483500038327_o
Cerita dia:
Laman web ni akan muncul tiba2 kalau korang tekan link bukan2 dan terdownload link tersebut. Laptop korang akn tiba2 jadi gelap dan keluar perkataan “We Can See You”, dan korang akan nampak muka sendiri tetiba muncul dalam laman web ni. Dan aku dengar kata ada budak Malaysia dah kena natang ni so dia terpaksa reformat balik laptop dia. Jadi pesan aku, jangan gatal2 masuk deep web dan tekan bukan2. Lagi bagus tak payah masuk langsung.
18119464_1093288400775077_8090326508682326709_n.jpg18193828_1093288434108407_5570826195550676136_n.jpg18157012_1093288517441732_3699965051081793356_n.jpg18118650_1093288574108393_3929588595112650492_n18118507_1093288600775057_5719061751020814480_n.jpg18118593_1093288630775054_426046584219623095_n.jpg18198349_1093288690775048_7339036480086204008_n.jpg18193843_1093288744108376_5941083560834236282_n.jpg18119506_1093288777441706_3805173123031670890_n18010203_1093288847441699_4806574900787858783_n18157835_1093288944108356_3262505845747640765_n18194095_1093289000775017_1870254585802675344_n.jpg18157885_1093289037441680_5621468702806255980_n.jpg18118753_1093289067441677_1790455661346757444_n.jpg18268168_1101994106571173_287423231724105176_n.jpg
Cerita dia:
Ni adalah laman web yang memaparkan tentang kapal terbang yang pernah terhempas berserta audio blackbox dari kapal terbang tersebut. Data disusun mengikut tarikh dan tiada siapa tahu bagaimana laman web ini mendapat kesemua audio dan rekod kapal terbang yang terhempas semua tu. Agak seram sebab korang boleh dengar krew2 dan kapten menjerit ketakutan dan boleh dengar bunyi kapal terbang terhempas.
18199248_1101994146571169_9036321161094468517_n.jpg
Otherkin. Otherkin mengikut wikipedia ialah mengubah diri menjadi makhluk lain. So ni web yang ajar korang cara2 untuk jadi alien, jadi vampire, jadi hantu, dan macam2 lagi.
18199297_1101994186571165_1359451828778614477_n.jpg
Cerita dia:
Macam Otherkin, tapi laman web ni ajar korang cara2 nak jadi vampire yang seksi, atau vampire yang ganas. Diajar jugak berapa liter darah korang kena minum sehari. Selain tu korang jugak diajar cara2 memikat vampire, atau menjadi mangsa vampire. Vampire Festish!
18222526_1101994206571163_269682635848326254_n.jpg
Cerita dia:
Laman web ni ajar korang cara bunuh dri dengan berkesan. Ada mcm2 cara dalm ni termasuklah lemaskan dirim tembak kepala, tikam diri sndiri, mnum racun, dan lain2. Statistik serta percentage untuk berjaya mmbunuh diri jugak disediakan, selain tu kadar ksakitan dan masa yg diambil utk mati jugak direkodkan.
18268634_1101994233237827_4089334758981280269_n.jpg
Cerita dia:
Macam korang boleh baca, web ni untk korg post gmbr2 ngeri pompuan dan kanak2 yg dibunuh, eksiden, drogol, dan mcm2. Web ni lbih kepada anti wanita. Diorg percya wanita tak layak dilayan dgn baik, diorg tak sedar diorg keluar dari celah vagina.
18301904_1101994269904490_652683672345994403_n.jpg
Cerita dia:
Sini tempat pmbunuh2 confess jenayah yang pernah dilakukan. Ada yg prnah bunuh sbb dendam, sebab jeles, sebab kena friendzone, sebab kena bluetick. K tak tak tak. Tapi sbenarnya page ni lebih kpada tempat diorg mengadu nasib la jugak. Diorg jugak ada confess jenayah yang pernah diorg buat, dan jenayah yg akan diorg buat.
18199327_1101994313237819_5397403999933262202_n.jpg
Cerita dia:
Sini macam Leak TV gak la, bleh tgok kes2 jenayah dan kemalangan dari cctv seluruh dunia, dan video2 pmbunuhan serta mcm2 lagi bnda2 yg menakutkan.
18221835_1101994349904482_7764942854432535233_n.jpg
Cerita dia:
Kalau korang nak ugut org tapi korang penakut namampos, korang bleh guna khidmat ghost ni. Bayar diorg guna bitcoin dan rancang plan korg macam mna nak takutkan mgsa2 korang. Khidmat ni akan dilakukan se-smooth mungkin, sebab tu dinamakan ghost call sebab stakat ni diorg tak pernah kena tgkap dan dengar kata diorg ni golongan2 elit dan profesional.
18222413_1101994369904480_5069525063076092662_n.jpg
Cerita dia:
Sini tempat data2 rahsia negara dibocorkan. Nak msuk kena ada bitcoin, nak jadi ahli dalam 7 hingga 10 bitcoin. Segala konspirasi dan teori2 menggemparkan dunia ada dlm ni.
18300817_1101994429904474_482840586725825185_n.jpg
Cerita dia:
Kalau korg rsa taknak di charge sebagai progol sbb korg pedophile, sini tmpat korg beli patung yg mcm kanak2, mcm s3xd0ll la jugak. Info boleh baca kat gambar.
18222242_1101994489904468_7424489726155878340_n.jpg
Cerita dia:
Sini tempat betina2 meroyan bunuh anak atau janin sendiri. Lepas bincg cara2 gugurkn kandungan, diorg post gmbor. Tapi diorg ni tak pro mcm makwe2 melayu, tak payah tangkap gambor, terus sumbat dalam jamban, sorok dalam tong sampah, buang dalam sungai, letak depan masjid. Tapi yang penting, memakwe yg gugurkan kandungan tanpa sebab yg kukuh ni mmg naharam.
18301450_1106384406132143_463797361526661872_n.jpg
Cerita dia:
Kalau korang rasa korang budak noob yang takde harapan nak dapat 4 flat, korang boleh lepak sini dan upah hackers2 kat sini utk hack sistm universiti korang dan ubah markh korang. Web ni sndiri terdiri dripada budak2 universiti sndiri dan diorang ni mmg mahir gila dalam bab ubah sistem pemarkahn kat kolej2 seluruh dunia. Paling best skali, diorang prnah hack sistem kolej dan menukar markah SEMUA pelajar kat salah sebuah kolej di Newcastle menjadi straight A. Selalunya dlam setahun, diorang akan pilih satu kolej untuk dikucar-kacirkan secara PERCUMA dan kolej tu dipilih secara rawak.
18301363_1106384442798806_3290886824367921939_n.jpg
Cerita dia:
Kalau korang nak jana pendapatan lebih, sini tempat korang! Korang boleh send gambar dan video b0gel engkorang sendiri mengikut permintaan admin dan selalunya korang akan dapat lebih kurang 0.5 bitc0in untuk 12 keping gambar atau satu video b0gel. Budak2 luar negara selalunya suka lepak sini utk dapat duit poket lebih, tetapi syaratnya muka korang tak boleh dicensored dan korang tak boleh stop separuh jalan atau gambar bogel korang akan dipublish ke surface web.
18301775_1106384629465454_2783764178348206698_n.jpg
Cerita dia:
Korang pernah tengok citer The Hackers? Citer tu mengisahkan macam mana sorang remaja lelaki dan awek dia kucar kacirkan Hong Kong dengan mencuri smua duit dari atm kat sana. Camni la yang diorang slalu buat, beli kad kredit atau debit yang dicuri dari orang, atau dengan cara digodam, korang boleh amik semua duit yang ada dalam tu. Slalunya mangsa2 nya terdiri daripada org2 kaya dan duit banyak je. Jadi laman web ni memang tujuannya khas untuk jual kad kredit yang dicuri.
18275144_1106384699465447_2246225302173699494_n.jpg
Cerita dia:
T0rsh0ps ni bertujuan untuk bagi korang buat website sendiri dalam d33p w3b. Kalau korang rasa nak buat web2 bangang yang tak masuk akal atau web2 gila, korang boleh berurusan dengan diorg ni. Melainkan korang memang pro bab hacking ni, korang tak payah gunakan khidmat t0rsh0ps ni pon.
18300857_1106384929465424_6750589657731538256_n
Cerita dia:
Macam yang korang bleh baca, web ni lebih kpd mnusia2 gila yang fetish dengan kanak2. Dalam ni ada manual dan panduan2 untuk layan kanak2, culik, raba, bers3nggama, mcm mna nak hilangkn gemuruh dan buat budak2 ghairah, mcm2 lagi benda bangang yang korang bleh imagine sndiri. Ni kat d33p w3b, kalau korang nak tau, Malaysia dapat top 20 negara yang paling banyak ped0philes. Kalau tak salah aku tahun lepas heboh pasal ada satu group facebook yg “memburu” gambr budak2 kat fb untuk dijadikan bahan lancap. Kalau korang ada anak kecik, better sebelum post gambar tu pastikan takde nampak karipap ke nasik lemak ke, atau lebih baik korang private kan untuk tatapan family sahaja.
18402823_1106385339465383_1128191016710126846_n.jpg
Cerita dia:
Page ni adalah page anti gov3rment yang terdiri drpd manusia2 yang liberal, berpendidikan tinggi atau expressionist bastards yang slalu bagi kerajaan kantoi. Macam2 benda yang dibongkarkan kat dalam ni, kes rasuah negara, kes law and order, konspirasi negara, dan macam2 lagi pasal negara. Kalau korang nak tau kebanyakan laman web laman web rasmi negara byk menggunakan khidmat hack3rs dari page ni utk ranapkan laman web rasmi negara. Stakat ni aku tak pasti malaysia ada tak laman web camni, tapi kalau tak salah aku tahun lepas web pdrm ke apa ntah kena hack ngan hackers dari malaysia. Memang power betul diorg ni.
18341882_1106385546132029_5987182581583311680_n.jpg
Cerita dia:
Dalam edisi yang lepas2 aku ada cerita pasal s3xual f3tish kan? Salah satunya ialah fetish dengan orang dewasa yang berkelakuan mcm budak2, dibuat2 mcm budak2, dan dipakaikan pakaian macam budak2. Sini tempat orang2 tersebut lepak dan kongsi gambar dengan “anak” masing atau dengan “bapak” masing2. Tapi gambar yang paling banyak di post ialah gambar jubo ngan pampers la. Tak selera aku nak hadap
18301352_1106385936131990_2205407958984406961_n.jpg
Cerita dia:
Korang pernah main Sim? Yes, sini ada banyak game sim. Tapi semuanya versi p0rn. Siap ada jalan cerita yang korang boleh pilih lagi. Lebih kurang macam Ganguro Girl gak la. Game tu lejen kot masa zaman aku skolah menengah dulu.
18301827_1106385972798653_3258193640752128015_n.jpg
Cerita dia:
Korang pernah tengok video 2 girls 1 cup atau 1 guy 1 jar? Kat sini beribu2 video macam tu ada. Bukan stakat makan tahi, makan muntah, makan lipas lenyek, makan tikus gilis, macam2 lagi video yang boleh buat tekak korang loya ada dalam ni.
18342575_1106386272798623_7071625990951853092_n.jpg
Cerita dia:
Kalau korang dah bosan menonton filem biasa, sini ada koleksi filem2 luar biasa. Dan slalunya bergenre psychotic, pedo, bunuh2 dan rogol2 terutamanya melibatkan kaum wanita. Salah satu filem yang paling famous kat sini ialah filem pasal sorang budak khunsa yang dirogol oleh sekumpulan lelaki jahat yang rompak rumah dia. Pastu diorang buang vag1na dan pen1s dia, membuatkan dia langsung tak bleh dpt nikmat bersenggama smpai bila2. Dan khunsa ni balas dendam, dia buat benda yang sama balik kat penjahat tu, dia potong smua pen1s ahli2 gangster tu, dia jahitkan kat ketua gangster tu, genius la jugak budak ni sebab dia guna akal utk perdaya gengster2 ni.
18301882_1106386362798614_5815348434850839755_n.jpg
Cerita dia:
Korang dah bosan membaca buku yang sama je? Kat sini ada maaaacam2 buku, tapi semuanya buku yang di ban. Library ni menyimpan buku2 yang di ban dari seluruh negara termasuklah buku2 indie yang berhaluan kiri, buku tentang perbandingan agama, buku tentang konspirasi, dajjal, buku illuminati, buku sihir, buku seram yang melampau, dan macam2 lagi lah.
So basically ada banyak lagi yang tak discover.
Ada masa nanti aku sambung pasal Mariana’s web, Closed Shell System dan lain-lain yang related dengan deepweb.
Cuma apa benda yang aku boleh teorikan disini, ialah internet dulu adalah satu sumber internet yang betul-betul takde batasan, and nak pergi ke satu-satu web perlukan spesifik alamat website dan server untuk dial up nak pergi web tu. Jadi banyak orang dulu-dulu dah buat benda ni and bila datang satu era revolution dalam laman internet ni, ada yang bertamadun sikit seperti kerajaan ke apa, dorang atur semula internet dan bataskan mana yang patut wujud di mata publik dan mana yang patut dibiarkan tanpa ada rekod di web surface.
Ada yang teorikan deepweb ni macam ni:
Apa benda paling jahat korang pernah bayang? Jawapannya: Dah ada di deepweb sana.
Nak tahu apa paling ngeri?
1.png
Ya, kat Malaysia pedofilia dah makin berani. APA?? TAK SCARY??
Cube imagine yang dalam gambar tu adik kau, pastu ada 700 orang tengok and dok “wow pepek dia”. Haish.
Apa kesinabungan kau orang boleh amik dari posting kat atas ni?
Aku rasa, the realest talk ialah apa yang makpak aku cakap dulu. Hati-hati jangan jalan sorang-sorang, nanti kene culik, kene potong kaki tangan, kene jual. Dulu tak percaya sangat, kan? Bukti dah ada…. becareful doh. dorang tak kira umur. Aku dulu pernah bukak web marketplace organ dekat deepweb, kat situ dorang siap boleh bid nak beli jantung berapa btc etc. Lama dulu dah, tak ingat.
Aku pun pernah dulu order Smith & Wesson punya pistol dekat Silkroad. Tapi tau2 FBI dah raid dah page tu. Dah tutup tapi dah ganti dengan yang lain kut.
Anyhow, selam dalam sikit, mungkin kau akan direkrut masuk LulzSec ke apa. Sebab aku imagine dalam sana, lepas sikit dari TOR punya area, dorang ada satu komuniti hacker lepak bawah sana. Aku bukan level master2 lagi nak join dorang, jadi tak pernah lagi sampai. Kat sana rumors ada banyak geng-geng hackers chill, chit chat dengan orang level2 dorang, plan ddos ke apa, hack apa-apa ke.
Cube baca sikit pasal dorang kat Hidden Wiki / Uncensored Hidden Wiki.
Oh, pernah dengar pasal Wikileaks kan? Kan dalam sana ada.
Mostly content dorang mindfucked jugak.
Aku ada banyak benda nak cerita, tapi esok kerja. Nanti aku update je post ni. Korang-korang yang nak baca lagi nanti, follow la blog ni. And kalau boleh, akses blog ni melalui Facebook, so that aku dapat sedikit sumbangan dengan lynk (http://lynk.my/LoTA) yang korang klik tu.. huhu. Thanks!
Eh, nak sambungan ke? Ok ni sambungan dia baru siap 13 Julai 2017, click sini.

Share your thoughts!

comments